Vad är Barncancerkampen?

Barncancerkampen är ett initiativ där vi kombinerar att komma i rörelse i form av löpning, promenad, cykling, åka skateboard eller något annat man gillar och samtidigt samla in pengar till Barncancerfonden. Vi har nu kört eventet i 3 år och har totalt samlat ihop över 100 000 kr. Pengar som oavkortat gått till att göra tillvaron bättre för de barn som drabbats av cancer. Vi vet att detta gör skillnad för de drabbade och det är därför som det är så viktigt att vi fortsätter och kör Barncancerkampen även i år!

Årets upplaga kommer att bli lite annorlunda. Det som är gemensamt med tidigare år är att vi kommer att vara i Pålsjö skog i Helsingborg där vi snitslat en bana på ca 5,5 km och där det ges tillfälle att springa eller promenera ett eller flera varv. Vill man utmana sig själv ordentligt finns även möjligheten att köra den klassiska ultra-standarden 6h-löpning då vi startar eventet kl. 9:00 och avslutar 15:00. Vill man bara springa/promenera något eller några varv är det drop-in under den tiden som gäller.

Nytt för i år är att vi vill ge alla andra som inte har möjlighet att ta sig till Helsingborg chansen att vara med och delta! Vi vill sätta hela Sverige i rörelse för att stötta cancersjuka barn och deras familjer!

Det gör vi genom att vi kommer att skicka ut startkuvert till alla som anmäler sig. Startkuvertet kommer att innehålla nummerlapp, Barncancerkampen-buff (som ska bäras under aktiviteten oavsett var man befinner sig) samt ett informationsbrev. Det innebär att man kan utföra sin aktivitet var man vill. Det är bara att ta på sig nummerlappen och buffen och manifestera att man deltar för det goda ändamålet som Barncancerkampen innebär.

Anmälningsavgiften är 200 kr och sätts in direkt på vår insamling på https://www.barncancerfonden.se/barncancerkampen-2017 (det finns ingenting som hindrar att du skänker mer än 200 kr, tvärtom!). För att anmäla dig går du till http://barncancerkampen.se/anmal-dig-till-barncancerkampen-2017/ och fyller i anmälningsformuläret. Därefter följer du instruktionerna som du kommer att få via mail.

Efter att både anmälningen är gjord och bidraget är insatt är anmälan giltig. Ett startkuvert kommer att skickas ut i god tid innan 21 oktober då Barncancerkampen 2017 kommer gå av stapeln.

Hälsningar

Jimmy och Daniel

IMG_0121

Insamlings-sidan på barncancerfonden: http://www.barncancerfonden.se/1309406923/

Hemsida/anmälning: www.barncancerkampen.se

FB-sida: https://www.facebook.com/Barncancerkampen/

Eventet på FB: https://www.facebook.com/events/102914993456247/

#barncancerkampen